Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kerstnacht boven Bethlehem CD

In de kerstnacht boven Bethlehem sprak een engel uit de hemel. En hij maakte daar goed nieuws bekend: God is hier, zijn naam is Jezus! Nieuwe liederen opnemen in een kerk is iets bijzonders. Na een aantal dagen wordt zo'n oud gebouw voor de Sela-muzikanten een 'thuis'. De van Doniakerk in het Friese Makkum is door de opname van het album Kerstnacht boven Bethlehem nu ook zo'n dierbare plek geworden. De kerk als thuis staat voor ons ook voor een breder verhaal. In de kerk maken we hoogte- en dieptepunten mee, net als in onze persoonlijke levens. Kerk zijn gaat met vallen en opstaan; het gaat over vreugde en pijn, geloof en samen zijn, groei en afscheid nemen. Waar we als kerk en mens ook zijn, de belofte van de kerstnacht reist met ons mee: het Kind van Bethlehem is geboren! Wij hopen dat je geniet van de nieuwe liederen! Sela

Sela

Prijs: € 16,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 5061337111284
Auteur(s) : Sela
Verschenen : Oktober 2021
Conditie : Nieuw (nieuw)
Gewicht : 97 gram
Beschrijving

In de kerstnacht boven Bethlehem
sprak een engel uit de hemel.
En hij maakte daar goed nieuws bekend:
God is hier, zijn naam is Jezus!

Nieuwe liederen opnemen in een kerk is iets bijzonders. Na een aantal dagen wordt zo'n oud gebouw voor de Sela-muzikanten een 'thuis'. De van Doniakerk in het Friese Makkum is door de opname van het album Kerstnacht boven Bethlehem nu ook zo'n dierbare plek geworden.

De kerk als thuis staat voor ons ook voor een breder verhaal. In de kerk maken we hoogte- en dieptepunten mee, net als in onze persoonlijke levens. Kerk zijn gaat met vallen en opstaan; het gaat over vreugde en pijn, geloof en samen zijn, groei en afscheid nemen. Waar we als kerk en mens ook zijn, de belofte van de kerstnacht reist met ons mee: het Kind van Bethlehem is geboren!

Wij hopen dat je geniet van de nieuwe liederen!

Sela

Velden met een * zijn verplicht