Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Een lied in de schaduw

Austin, Lynn

Prijs: € 24,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029731591
Auteur(s) : Austin, Lynn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Thema : Historische romantiek
Tweede Wereldoorlog fictie
Historische fictie
Religieuze en spirituele fictie
Nederland
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Categorie : Romans
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verwacht : September 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Beschrijving

Het nieuwste boek van Lynn Austin, Een lied in de schaduw komt er weer aan. Najaar 2021 ligt het in Nederland weer bij Ichthusboekhandel. En, verrassend: Het speelt gedeeltelijk in Nederland tijdens de tweede Wereldoorlog. Het verhaal beweegt zich rond Leiden, een stad die Lynn Austin als geen andere Amerikaanse auteur kent door de studie van één van haar kinderen.
Lena is een echtgenote én moeder die samen met haar man boeren op het rustige platteland in Nederland. Haar geloof is altijd haar kompas geweest, maar kan ze standvastig blijven als de vragen steeds complexer worden en de antwoorden het verschil tussen leven en dood kunnen betekenen?

Lena's dochter Ans is onlangs verhuisd naar het bruisende Leiden, vol romantische ideeën over een nieuwe baan en een jonge Nederlandse politieagent. Maar wanneer ze wordt meegesleept in het verzetswerk, botst haar idealisme met de gevaarlijke realiteit die gepaard gaat met het bestrijden van de vijand.

Miriam is een jonge joodse violiste die emigreerde vanwege de veiligheid die ze dacht dat Nederland zou bieden. Ze vindt liefde in haar nieuwe land, maar terwijl haar familie zich in Leiden vestigt, zullen de gebeurtenissen die volgen hen op de proef stellen op manieren die ze zich nooit had kunnen voorstellen.

De nazi-invasie stuwt deze vrouwen op onverwachte, soms hartverscheurende manieren. Maar het verhaal dat zich ontvouwt, belicht het verrassende uithoudingsvermogen van de menselijke geest en de kracht van geloof en liefde om ons erdoor te helpen

Lynn Austin is een gewaardeerde schrijfster van christelijker romans, waaronder ook bijbels historische boeken. U kunt haar boeken online bestellen of reserveren bij Ichthusboekhandel.ml of kopen in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Velden met een * zijn verplicht