Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbel HSV

De Herziene Statenvertaling (HSV) is een Bijbel die de principes volgt van de Statenbijbel uit 1637 maar wil aan sluiten bij een meer hedendaagse woordenschat. De HSV Bijbelvertaling is inmiddels één van de meest gevraagde Nederlandse Bijbelvertalingen. De HSV wordt gezien als betrouwbaar, leesbaar en ideaal voor studiedoeleinden, persoonlijk gebruik en als kerkbijbel.
De Herziene Statenvertaling (2010) is in een groot aantal uitvoeringen beschikbaar. De meeste edities van de HSV Bijbel zijn www.akershoek.nl op voorraad in de winkels en alle uitvoeringen zijn online te vinden en te bestellen in de webshop. De Herziene Statenvertaling wordt in onze regio vaak gekocht als teksteditie. Anderen kijken naar een mooie uitvoering van de HSV Bijbel aangevuld met de berijmde psalmen 1773 (d.w.z. de oude bekende Geneefse Psalmen). De aantrekkelijke Limited editons HSV zijn uiteraard bij boekhandelAkershoek als de Bijbelspecialist in de regio Goeree overflakkee op Ouddorp verkrijgbaar

De HSV Bijbel wordt veel gebruikt binnen Reformatorische kerken. Veel evangelische gemeenten in Nederland en België hebben eveneens de Herziene Statenvertaling omarmt. De HSV is gebaseerd op de originele uitgangspunten van de Statenvertaling. De vertaalprincipes zijn dus gehandhaafd gebleven, waarbij met name de woordenschat is geactualiseerd. De Studiebijbel HSV is gebaseerd op de ESV study Bible en wordt zeer gewaardeerd in een brede gebruikersgroep.

De Jongerenbijbel Herziene Statenvertaling (HSV) wordt vooral bij persoonlijk Bijbellezen gebruikt en vaak bij jongerencatechese. Kijk wanneer u meer achtergronden van de Herziene Statenvertaling wilt ontdekken.

De Herziene Statenvertaling als E-boek is direct voor u te downloaden. De meeste mensen kopen deze E-bijbel online in onze webshop.
De HSV Notitiebijbel is de Bijschrijfbijbel voor het maken van aantekeningen, maar is ook geschikt voor Bijbeljournaling net als de Zij Lacht Bijbel. en de uitvoering van Dagelijkse Broodkruimels.

Om kinderen op te laten groeien in de sfeer en taal van de Herziene Statenvertaling is er de Kinderbijbel bij de Herziene Statenvertaling en de HSV Gespreksbijbel.. Uiteraard is er ook de Huisbijbel HSV
Wilt u de Herziene Statenvertaling online kopen als teksteditie of de HSV Bijbel aangevuld met de berijmde psalmen van 1773? Dat kan eenvoudig in onze winkel De HSV online kopen kan op elk moment in de christelijke webshop van www.akershoek.nl.

voorraad onbekend
€ 17,99
voorraad onbekend
€ 49,99
voorraad onbekend
€ 62,50
voorraad onbekend
€ 89,99
voorraad onbekend
€ 49,99
voorraad onbekend
€ 37,50
voorraad onbekend
€ 52,50
voorraad onbekend
€ 43,99
voorraad onbekend
€ 39,99
De Nieuwe Psalmberijming Diverse auteurs
voorraad onbekend
€ 22,50
voorraad onbekend
€ 62,50
voorraad onbekend
€ 49,-
voorraad onbekend
€ 59,-
voorraad onbekend
€ 28,99
voorraad onbekend
€ 55,-
voorraad onbekend
€ 59,-
voorraad onbekend
€ 45,-