Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuw bij Akershoek

20 artikelen
pagina 1 van 2
voorraad onbekend
€ 25,99
Brood-nodig Verschuur, Nella
voorraad onbekend
€ 7,95
Het rupsenhuis Vries, Jeanine de
voorraad onbekend
€ 21,99
voorraad onbekend
€ 21,99

In 'Het geheim van de hertog' van Lorri Dudley heeft Georgia Lennox haar jongensachtige gedrag verruild voor roze jurken en een charmante glimlach om de aandacht te trekken van een graaf. Maar dan wordt ze naar de Cariben gestuurd om haar ziekelijke vader bij te staan.

Een rouwende hertog ontvlucht de avances van vele dames, en vindt naast een nieuwe roeping ook eindelijk rust op het Caribische eiland Nevis. Totdat een wolk van roze zijde zijn aandacht trekt...

'Het geheim van de hertog' is het eerste deel van een nieuwe Regency-serie die zich afspeelt op de Cariben.
Zo"nmooi boek koop je bij je Boekhandel

voorraad onbekend
€ 24,99
voorraad onbekend
€ 22,99

'De gevangen bruid' van Michelle Griep voert je mee naar koloniaal Amerika, waar de Engelsen oorlog voeren tegen de Fransen. Mercy is een stoere vrouw die deel uitmaakt van een militaire missie tegen de Fransen. Opgevoed door de Mohikanen en gezegend met de gave van een uitzonderlijk goed zicht is ze voor niets en niemand bang.

Elias is een Franse veroordeelde verrader die een laatste kans heeft gekregen om het vege lijf te redden: hij moet tijdens deze missie een lading gestolen Frans goud escorteren naar een nabijgelegen fort.

Terwijl de missie vordert, groeit de liefde tussen Mercy en Elias. Een liefde zonder toekomst...of is er toch nog een kans?
Nu te Koop bij Boekhandel Akershoek

Buurtbarbeque Lagen, Gerjanne van
voorraad onbekend
€ 10,95

De bewoners van de Kruizingastraat treffen elkaar soms in het voorbijgaan. Verder hebben ze hun eigen leven, hun eigen zorgen. Op een dag valt er een uitnodiging in de brievenbus, voor een buurtbarbecue, op het pleintje voor nummer 8. Wel opgeven, niet opgeven? Ieder maakt zijn eigen afweging.Als de buren elkaar ontmoeten bij de barbecue vermoeden ze niet half wat zich achter de voordeuren van hun buren afspeelt.Gerjanne van Lagen schrijft in De buurtbarbecue verhalen over het leven en leed van gewone mensen, en laat daarmee zien dat niets is wat het lijkt.

voorraad onbekend
€ 22,50

Dit is een top boek , talendvol geheim agend bij de Israelische Mossad
een spannend boek vor mensen die in Gods levensveranderde beloften geloven een boek om in een adem uit te lezen en meer zicht op Israels betekenis te krijgen

voorraad onbekend
€ 22,99

Charles Martin zijn boeken zijn leverbaar bij Boekhandel Akershoek:
In 'Een weg door vuur en water' van Charles Martin krijgt Murphy Shepherd het zwaar te verduren, zelfs voor iemand die weet dat het leven niet over rozen gaat. Hij heeft er zijn carrière van gemaakt mensen te redden die slachtoffer geworden zijn van mensenhandel, maar dit keer komt dat wel heel dichtbij.

Als zijn vrouw, haar dochter en twee andere tieners ontvoerd worden, valt de bodem onder Murphy's bestaan weg. Met meer moorden dan sporen om te volgen heeft hij geen idee waar hij moet beginnen om zijn geliefden terug te vinden. Maar hij zal vechten tot zijn laatste adem om ze te redden...
dit is deel 2
deel 1 is waar dewereld in de oceaan valt

voorraad onbekend
€ 22,50