Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Uitgelicht

Not alone Deugd, Nienke de
voorraad onbekend
€ 15,-

Mooie cd van nienke , haar 2 de cd mooi rustig Nienke de Deugd maakte haar 2e solo-album vanuit de prachtige Dutz-studio te Oudenbosch. Op een geweldig imposante Yamaha vleugel improviseert ze 13 prachtige nummers. Aanbevolen!

1. Stand by me – C.J.M. de Deugd 3.49
2. Medley: Jeruzalem en Schindler's list - C.J.M. de Deugd 4.52
3. Ga niet alleen door 't leven – M. Brandwijk 4.20
4. Perfect – arr. Piano Guys C.J.M. de Deugd 3.40
5. Als een hert dat verlangt naar water - C.J.M. de Deugd 3.51
6. Achter de wolken – arr. M. den Toom C.J.M. de Deugd 5.03
7. Can't help falling in love – C.J.M. de Deugd 4.05
8. Vaste rots van mijn behoud - C.J.M. de Deugd 4.53
9. Eenzaamheid – C.A.E. Groot 4.38
10. Medley: You'll never walk alone en voetstappen in het zand
11. Crying in the chapel - C.J.M. de Deugd 2.50
12. Blijf mij nabij - C.J.M. de Deugd 4.37
13. Time to say goodbye - C.J.M. de Deugd 4.28

Bestel op de website of bel ons en hij ligt gereed voor jou

voorraad onbekend
€ 17,50

verhalen uit het leven van verschillende mensen,meester verteller

voorraad onbekend
€ 24,99

Het nieuwste boek van Lynn Austin, Een lied in de schaduw komt er weer aan. Najaar 2021 ligt het in Nederland weer bij Ichthusboekhandel. En, verrassend: Het speelt gedeeltelijk in Nederland tijdens de tweede Wereldoorlog. Het verhaal beweegt zich rond Leiden, een stad die Lynn Austin als geen andere Amerikaanse auteur kent door de studie van één van haar kinderen.
Lena is een echtgenote én moeder die samen met haar man boeren op het rustige platteland in Nederland. Haar geloof is altijd haar kompas geweest, maar kan ze standvastig blijven als de vragen steeds complexer worden en de antwoorden het verschil tussen leven en dood kunnen betekenen?

Lena's dochter Ans is onlangs verhuisd naar het bruisende Leiden, vol romantische ideeën over een nieuwe baan en een jonge Nederlandse politieagent. Maar wanneer ze wordt meegesleept in het verzetswerk, botst haar idealisme met de gevaarlijke realiteit die gepaard gaat met het bestrijden van de vijand.

Miriam is een jonge joodse violiste die emigreerde vanwege de veiligheid die ze dacht dat Nederland zou bieden. Ze vindt liefde in haar nieuwe land, maar terwijl haar familie zich in Leiden vestigt, zullen de gebeurtenissen die volgen hen op de proef stellen op manieren die ze zich nooit had kunnen voorstellen.

De nazi-invasie stuwt deze vrouwen op onverwachte, soms hartverscheurende manieren. Maar het verhaal dat zich ontvouwt, belicht het verrassende uithoudingsvermogen van de menselijke geest en de kracht van geloof en liefde om ons erdoor te helpen

Lynn Austin is een gewaardeerde schrijfster van christelijker romans, waaronder ook bijbels historische boeken. U kunt haar boeken online bestellen of reserveren bij Ichthusboekhandel.ml of kopen in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

voorraad onbekend
€ 24,99

Een thuis in Afrika' van Irma Joubert is een historische roman en het laatste deel in de trilogie 'Onderweg naar Afrika', na 'Hildegard' en 'Het meisje uit het verscholen dorp', en eveneens prima als stand alone te lezen.

De zevenjarige Charles wordt in 1940, vanwege de bombardementen op Londen, naar zijn tante op het platteland van Schotland geëvacueerd. Hij voelt zich thuis bij het leven en werken op de boerderij. Maar dan overlijdt tante Grace – waar moet hij nu naartoe?

Aan de andere kant van Europa trekt het Duitse Leger ten strijde tegen Rusland. Onder de manschappen bevindt zich een gedreven majoor, de jonge Oswald von Stein. Hem staan de Slag om Stalingrad en de Siberische krijgsgevangenenkampen te wachten. De oorlog tekent de beide jongens voor het leven. Onafhankelijk van elkaar reizen ze naar Zuid-Afrika om daar een bestaan op te bouwen. Maar het moment dat hun levenskoers werkelijk omslaat houdt verband met een bijzonder Nederlands meisje met de naam Mentje de Vries.
Reserveer of koop online alvast uw exemplaar
Bij Boekhandel Akershoek